Abby Russchen

Picture of Abby Russchen - coach regio noord

Abby Russchen is gecertificeerd SIMA®- professional en Motivatiekompascoach®- coach en de drijvende kracht achter Cirkel, loopbaanbegeleiding en studiekeuze.

“Mijn wortels liggen in de Noordoostpolder. Als jongste van zes kinderen op een boerderij leerde ik alles aan te pakken wat ‘gewoon’ gedaan moest worden. Van jongs af aan was ik sterk gericht op mensen. Mijn interesse voor mensen en hun ontwikkeling loopt als een rode draad door mijn leven en loopbaan. Met veel plezier en enthousiasme heb ik opleidingen gevolgd, gewerkt als Manager P&O, personeelsadviseur, beleidsmedewerker, teamcoach, loopbaancoach en supervisor. Ik heb veel ervaring opgedaan op het gebied van ‘mensen en mensen in de organisatie’.

Ieder mens is uniek en heeft talenten

Ik geloof in authenticiteit. Ieder mens is uniek en heeft talenten. We weten allemaal dat het ons energie geeft wanneer we de dingen doen die dicht bij onze talenten liggen. Het is mijn missie om mensen te stimuleren zich bewust te worden van hun natuurlijke motivaties en deze ook in te zetten in hun dagelijkse praktijk zoals werk, studie of een hobby.

Professionaliteit en kwaliteit zijn voor mij belangrijk, ik ben resultaatgericht en gedreven. Daarnaast is humor voor mij een onmisbare factor in het leven. Ik voel me rijk met een steeds groeiende schat aan ervaring en kennis.

Samen met mijn man en onze twee kinderen (geboren in 2002 en 2003) woon ik in Leeuwarden. Ik wil altijd ‘vooruit’, ben enorm leergierig en ga graag met nieuwe, uitdagende dingen aan de slag. Het draait daarbij voor mij altijd om de ontwikkeling van mensen. Mijn website is te vinden onder www.cirkelloopbaan.nl

Top