carrière switch met het Motivatieprofiel

carrièreswitch

Carrière switch met het Motivatieprofiel

Nog steeds op zoek naar die ene baan waar jij ook echt voldoening uit haalt? Of misschien wel gedwongen om je te heroriënteren? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je later in je leven voor een carrière switch en dus een nieuwe keuze komt te staan.

Met behulp van het MotivatieProfiel kun jij deze keuze met betrekking tot jouw loopbaan afstemmen op jouw eigen intrinsieke motivatie. Vanuit een individueel traject helpen we jou om zelf te ontdekken waar jij in jouw werk nu echt blij van wordt. Wanneer jij jouw persoonlijk MotivatieProfiel kent en kunt toepassen bij een eventuele carrière switch, dan zal jij met plezier naar jouw werk gaan en met voldoening thuiskomen. En jouw (nieuwe) werkgever zal merken dat jij ook nog eens productiever zal zijn omdat jij op de juiste plek zit.

Een greep uit de praktijk

Er zijn al vele professionals die een zeer goede ervaring hebben met het MotivatieProfiel en de SIMA methode. Hieronder staan een aantal quotes uit de praktijk met deze professionals gecoacht door Elise Lansu:

“Na een paar (onvrijwillige) carrièrestappen, wil ik nu een goede keuze maken waar ik komende jaren kan doorgroeien en ontwikkelen. SIMA helpt mij inzichten te krijgen in mijn drijfveren en te zien aan welke voorwaarden mijn toekomstige functie en werkgever moet voldoen.”

“SIMA heeft mij geholpen in te zien waar mijn frustratie in mijn huidige werk zit. Verrassend dat inhoud en werkveld prima passen, maar de omgeving zorgde continu voor onrust. Ik heb nu een soortgelijke baan in een andere type organisatie en voel me helemaal op mijn plek.”

Handleiding voor toekomstige beslissingen

SIMA motivatiepatroon geeft een handleiding waar je toekomstige beslissingen op kan baseren, Doordat het gebaseerd op eigen verhalen, staat het dicht bij je en beklijft het veel langer dan een andere persoonlijkheidsanalyse.

U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie en hoe de SIMA methodiek voor u kan werken bij uw carrière switch.

Tags: , ,

Gerelateerde berichten

Een bewuste keuze

Kiezen, koos, gekozen… met meer zelfkennis en zelfvertrouwen een bewustere keuze voor profiel en...

Keuzes maken

Interview met Anton Phillips over het maken van keuzes, Interview van #GeenSchool, september 2012....

Top