Interview Caroline over SIMA Motivatieanalyse

energie van motivatieanalyse

Waar krijg je energie van?

Caroline is senior wetenschappelijk onderzoeker en fysiotherapeut op de afdeling kaakchirurgie in het UMC Utrecht. Ze had op een gegeven moment het gevoel dat ze niet meer volledig in haar kracht stond. Verloor veel energie door haar werk. Ze ging in gesprek met Anke Meerding van Het kantoor van nu om te analyseren waar haar echte drijfveren liggen. Waar krijgt ze energie van?

Door terug te gaan in de tijd en te analyseren hoe ze in het leven stond in verschillende fasen in haar leven herontdekt Caroline wie ze is en waar ze echt blij van wordt. Dat past ze nu ook toe in haar werk.

Ga voor waar je goed in bent

Caroline: ‘Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Het klopt echt en het geeft me rust. Ik sta nu meer in mijn kracht. Werk meer gefocust. Als je zoekend bent en je energie is niet meer positief kan ik dit echt aanraden. Ga voor waar je goed in bent.’

Leer ook je motivatieprofiel kennen

Het SIMA MotivatieKompas® en Motivatieprofiel® laten je inzien waardoor jij gemotiveerd wordt en dat jij daar uniek in bent! Hierdoor wordt je bewust om gemotiveerde én gefundeerde keuzes te maken. Tegelijk geeft de methode de nodige handvatten om te bepalen of een gekozen studierichting of beroep daadwerkelijk bij je past.

Tags: , , ,

Gerelateerde berichten

Een bewuste keuze

Kiezen, koos, gekozen… met meer zelfkennis en zelfvertrouwen een bewustere keuze voor profiel en...

Keuzes maken

Interview met Anton Phillips over het maken van keuzes, Interview van #GeenSchool, september 2012....

Top